Τρόποι παραγγελίας

Η παραγγελία σας μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά, καταχωρώντας την στο www.decodom.gr, προσθέτοντας το προϊόν που σας ενδιαφέρει στο καλάθι και στη συνέχεια ακολουθώντας τις οδηγίες που σας δίνονται, είτε τηλεφωνικά στο 26823-01015.

Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και εφόσον έχετε δηλώσει τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, ενημερώνεστε με σχετικό email για την πορεία της παραγγελίας σας.

Αν αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας (όπως για παράδειγμα έλλειψη κάποιου προϊόντος από τον κατασκευαστή), θα σας καλέσουμε στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει, προκειμένου να βρούμε μαζί μια λύση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Παραγγελίες που λαμβάνονται το σαββατοκύριακο και στις επίσημες γιορτές και αργίες εκτελούνται την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την λήψη της παραγγελίας.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@decodom.gr ή να μας καλέσετε στο 2682301015.

Τρόποι πληρωμής

Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1) Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Η διασφάλιση των συναλλαγών σας γίνεται μέσω της Εθνικής Τράπεζας η οποία διαχειρίζεται με ασφάλεια τα στοιχεία συναλλαγών πληρωμών και παρέχει μέσω ασφαλών συνδέσεων συναλλαγές πληρωμών που πραγματοποιούνται με πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες.

2) Με αντικαταβολή του αντιτίμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε να σας αποσταλεί (οικία, γραφείο, κλπ).
Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50 €

3) Με κατάθεση στο ακόλουθο λογαριασμό της επιχείρησης μας
Εθνική Τράπεζα
GR7001104480000044800346650
Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου:
Δενδρινός Ιωάννης

4) Πληρωμή στην έδρα της επιχείρησης μας με μετρητά ή με πιστωτική και χρεωστική κάρτα